Lounge Trio Midnight Sax

Midnight Sax Easy Receptie en Achtergrond Muziek


Midnight Sax is een compacte One man Band en staat garant voor een perfecte en sfeervolle muzikale omlijsting op uw event en brengt u Lounge Muziek en Easy-Listening Smooth Jazz.
Midnight Sax kan zowel mobiel als met een vaste kleine geluidsinstallatie optreden.

De compacte samenstelling betekent in de praktijk dat er niet veel ruimte nodig is. Midnight Sax speelt met gepast volume.

De juiste muziek is voor elk evenement dé sfeerbepalende factor. Of het nu gaat om een receptie, een diner, een galerie opening ... of... een beurs... of ...

De samenstelling uit professionele begeleiding op mp3 / IPad en de melodie op saxofoon (tenor- en sopraansaxofoon + klarinet) bied een breed scala aan mogelijkheden.
Het geeft de mogelijkheid u te laten genieten van een intiem combo, van sfeervolle muziek met een easy jazzy karakter.

Saxofoonmuziek geeft altijd een aparte en prettige sfeer. Saxofoon is het instrument dat het dichts bij de menselijke stem ligt.
Expressief, warm, kleurvol en emotioneel.
Wellicht toch een overweging waard.

Een bouquet van wereldberoemde melodieën die u zult herkennen als een glas goede wijn en een overheerlijke doos pralines.

Receptie en Achtergrond Muziek

Ik breng u als Midnight Sax receptie en achtergrond muziek, ook 'elevator muziek genoemd, tijdens uw receptie, zakenborrel, netwerkborrel, Nieuwjaarsreceptie, beurs event, winkel opening, nieuw bederijfsontvangst, sfeerbrenger bij uw winkelcentrum, party, ...
Muziek waarbij u kan communiceren.
Sfeervolle, aangename en stijlvolle saxofoonmuziek.
Een professioneel en mobiele geluidsset dat weinig plaats inneemt.
Live muziek voor uw moment.

Infoformulier